T – Parting

Heeft u last van dunner wordend haar of tijdelijke haaruitval. Ik heb de oplossing voor u. T – Parting. Dit is een haarstukje dat op uw haar wordt geplakt. Een T – Parting is gemaakt van 100% menselijk haar. Hierdoor voelt het heel natuurlijk aan. U kunt gewoon blijven zwemmen, haren wassen, borstelen en föhnen.

Voor het aanbrengen van een T – Parting is er wel een beetje eigen haar nodig. De T – Parting wordt namelijk aangebracht op uw haar en niet op de hoofdhuid. Het voordeel hiervan is dat de hoofdhuid onder de T – Parting kan ademen waardoor het niet warm en benauwd aanvoelt. Het komt zelfs voor dat er na het verwijderen van de T – Parting blijkt dat het eigen haar weer terug is gegroeit.

De T – Parting wordt geplakt op uw eigen haren. Het groeit dus ook mee met uw eigen haren. Na 4 tot 5 weken moet hij verwijderd worden. Na het knippen van het eigen haar, plaats ik hem dan meteen weer terug. Een T – Parting gaat gemiddeld ongeveer een half jaar mee. Daarna bent u toe aan een nieuwe.

Neemt u gerust contact met mij op. Ik kom graag bij u thuis (in Hengelo, Enschede en Hof van Twente) om de mogelijkheden te bespreken.

 

Recensies T-parting:


Sinds een aantal jaren werden mijn haren dunner, vooral bovenop mijn hoofd. Het begon mij steeds meer te storen. Op een gegeven moment kwam ik met Renate (mijn kapper) aan de praat hierover en zij vertelde mij misschien wel een oplossing te hebben: de “T-parting”.

In het begin was ik er nogal sceptisch over: zou het niet onnatuurlijk lijken. Integendeel: ik krijg veel complimenten. Het ziet er erg natuurlijk uit. Je kunt het haar gewoon wassen en in model stylen. Het zit eigenlijk altijd goed!!
Het enige nadeel bij mijzelf vind ik het feit dat de T-parting op een gegeven moment (bij mij ongeveer 4 weken) kan gaan ”schuiven”. Het groeit namelijk met je haar mee, omdat het als het ware op je eigen haar wordt geplakt en dit natuurlijk groeit.
Hier moet je aan wennen en mee om leren gaan.
Ook moet je er rekening mee houden dat je per kappersbeurt meer geld kwijt bent dan normaal, omdat de kosten van het terug plaatsen elke 4/5 weken terugkomen.
Dit is het wat mij betreft dubbel en dwars waard!!


Ik ben nu al zo’n 6 jaar klant bij Renate en liep steeds tegen mijn dunner wordende haar aan.
Renate kwam toen met het idee om T-Parting te proberen. Renate heeft het toen geplaats en we gingen
aankijken hoe dit zou bevallen. Het resultaat was eerlijk waar, verbluffend. Het zit goed in model en met de goede begeleiding hierin, in dit geval van Renate, kan het ook lang mee. Na verloop van tijd moet het vernieuwd worden en hierbij had ik zelfs weer mogelijkheden om mijn haar te laten “groeien”. Als een kind zo blij!

Reacties van bekenden en naasten zijn allemaal lovend! Ik werd laatst tijdens een etentje zelfs 10 jaar jonger geschat.
Dat is mij de laatste 20 jaar niet meer overkomen.
Echt een aanrader, totaal wat anders dan een pruik! Je ziet niet dat je en haarstukje draagt! Je ziet alleen een mooier kapsel/model.
Maar dat is natuurlijk ook de bedoeling.